Favourite Perfume Of the Month : Still by JLO

| On
2:21 PM


Hiiii, sorry for the late post. Rasanya Wa nak mulakan untuk share apa favorite perfume untuk uols. Sebab Wa ni memang suka dengan perfume, dah pun jadi penjual perfume pula hehe di @nu.shoppu. So, every month Wa akan share favourite perfume yang Wa akan pakai setiap hari by monthly. Bagi semangat juga untuk Wa lebih explore lagi perfume-perfume baru jadi boleh share dengan uols kan. Kebanyakkan kita agak kedekut nak spend duit untuk sebotol perfume. Betul tak?

Rasanya bila last kita beli perfume full size? Terus terang Wa katakan, last beli adalah 2 tahun lepas untuk hantaran kahwin sendiri !!! Haha tapiiiiiiii tak semestinya bila suka atau nak cuba-cuba kita kene juga beli full size, perfume ada banyak size dan juga ada sample! Harga pula lebih mampu milik :) ada je yang size 2ml hanya RM10. 

Still by JLO
Pertama kali bau perfume ni daripada cousin Wa. Dia mencari perfume ni untuk size mini tapi Wa takda jual. Bersungguh dia bagi Wa bau, tapi masa tu rasa bau yang belum jatuh hati. Sedap tapi tak fall in love lagi la kiranya. Kali kedua Wa bau terus jatuh hati sebab hadiah kan mak Wa untuk Hari Raya. Balik je rumah di Bangi suka betul pinjam perfume Mama. Nak keluar je sembur2 perfume Mama sebab parent Wa pun jenis suka beli perfume. Especially bila Baba pergi outstation, if dia takda apa nak beli kat Mama, perfume je dia belikan.

Berbalik kepada cerita Still by Jlo. Pertama kali bau, ia mengingatkan Wa something FRESH. Macam green tea! Seriously bau macam ni memang buat kita rasa baru lepas mandi sentiasa dari pagi sampai petang. Dah lama tu bau Wa bau floral. Agak jarang Wa suka bau-bau macam ni sebab selalunya Wa memang suka bauk sweet, fruity or musky. Wa suka pakai perfume ni bila pergi office especially waktu panas-panas kan. Kita tak rasa pun badan kita ni berbau sebab rasa fresh je.

Wa tak pasti berapa harga market exactly, tapi boleh dapat harga bawah RM200. Buat masa ni Wa takda jumpa lagi size miniature atau pun vial.






Be First to Post Comment !
Post a Comment

EMOTICON
Klik the button below to show emoticons and the its code
Hide Emoticon
Show Emoticon
:D
 
:)
 
:h
 
:a
 
:e
 
:f
 
:p
 
:v
 
:i
 
:j
 
:k
 
:(
 
:c
 
:n
 
:z
 
:g
 
:q
 
:r
 
:s
:t
 
:o
 
:x
 
:w
 
:m
 
:y
 
:b
 
:1
 
:2
 
:3
 
:4
 
:5
:6
 
:7
 
:8
 
:9