[Review] Fame Cosmetics Soft Matte Lip Cream & Swatches

| On
5:24 PM
Fenomena lip cream memang sangat popular yang menjadi trend sekarang. Mana-mana brand mesti ada keluarkan lip cream yang sememangnya dapat sambutan yang luar biasa. Ada beberapa jenama tempatan yang juga ada mengeluarkan produk seperti ni. Dan kali ni Wa nak buat review dari Fame Cosmetics. Rasanya kebanyakkan kita dah tahu kewujudan jenama ni. Memang berleluasa dengan social media kan?! Tapi ada juga yang ragu-ragu nak beli. Best ke tak?



Fame Cosmetics asalnya ada lima warna saja. Tapi untuk code Gossip dan Violet baru saja di lancarkan beberapa hari lepas! Ini antara pilihan warna yang ada :)
  • 001 Candy
  • 002 Nude
  • 003 Desire
  • 004 Party
  • 005 Fushia
  • 006 Gossip
  • 007 Violet

Dan swatches yang Wa buat pada tangan.





Apa yang Wa suka dia akan kering tak menyebabkan bibir kita merekah. Tak terlampau kering. Biasa saja nampak kat bibir. Bila memula apply tu biasalah in liquid tapi dalam 3 minit dia akan jadi matte. Salu nak nampak natural ala tint gitu Wa apply 1 coat je, nanti dab2 kat tisu. So nampak natural sangat. Jangan takut pakai bright colour tau. Masih ada cara nak pakai bagi nampak wearable. Selain tu boleh campur warna. Jangan terkejut if wa cakap harga dia RM29 je!!

RM29 sahaja!!!

Ok memang mampu milik. Wa suka warna Party, Gossip and Violet. Jika ada yang berminat boleh follow ig wa @nu.shoppu atau whatsapp terus Wa 012-3660408. Beli 5 Free Postage tau. Haa pakat-pakat share order satu office. Baru jimat :)

Antara yang pakai Fame Cosmetics ni boleh je cari kat hastage di Instagram. Credit to Instagram @ranang_  and @shazreeyanashukri

Candy


Fushia


Gossip


Violet




1 comment on "[Review] Fame Cosmetics Soft Matte Lip Cream & Swatches"

EMOTICON
Klik the button below to show emoticons and the its code
Hide Emoticon
Show Emoticon
:D
 
:)
 
:h
 
:a
 
:e
 
:f
 
:p
 
:v
 
:i
 
:j
 
:k
 
:(
 
:c
 
:n
 
:z
 
:g
 
:q
 
:r
 
:s
:t
 
:o
 
:x
 
:w
 
:m
 
:y
 
:b
 
:1
 
:2
 
:3
 
:4
 
:5
:6
 
:7
 
:8
 
:9