Lush Singapore Haul (Online)

| On
9:48 PM
Weeehuuuu this is my first time purchased some stuff from Lush. Memang exited bila selalu tengok youtubers yang asyik review pasal Lush. Asal masuk season baru je, ada je la video Lush Haul! Nak tahu jugak best sangat ke?

My SIL, ada whatsapp yang dia nak bagi suprise sebab nak bagi Wa Lush, tak tahan sangat nak bagi tahu, dia tunjuk la gambar. Exited gila bila tahu!!! Siapa yang tak nak. Haha. So, after that Wa pun try nak beli by myself. 






Cara-cara nak order, just log in www.lushsg.com dan pick your order. Tekan butang checkout untuk buat pembayaran. Kesemua harga adalah dalam SG USD. Delivery charge S$13.20 lebih kurang RM33.86. Uols boleh refer rate dekat currency converter kat Google. Pembayaran boleh guna VISA/Mastercard, Debit Card pun boleh (ada logo Visa tu ok lah). Charge akan dikenakan untuk transaksi dalam RM3++ camtu. Nanti boleh cek dekat Online Banking uols. Macam Wa guna Debit Card, if takda PayPal, masa tu dia register terus. Pada pendapat Wa, proses pembelian online dia amat mudah.

Penghantaran, bagi dalam Singapore dalam masa 2 hari tapi untuk luar dari Singapore ambil masa 2-5 hari. Experience Wa dan SIL dalam masa 3 hari dah sampai. Dia guna agen kat Malaysia, contoh macam Nationwide. Once, Lush dah update tracking number, uols boleh cek kat website and ada contact number courier services (Aramex) dia kat KL and JB. So, senang nak track. Dan Alhamdulillah, barang semua ok dan tak pecah. Setiap item dah dibalut dengan plastik. Cuma ada 1 sabun je yang cair sikit. Mungkin panas ke, tak pasti. Then Wa letak dalam peti ais, ok balik. Oh hati-hati sebab bath bombs dia agak rapuh!


Ni barang yang Wa beli. ada 5, patut bagi lah Free Gift ke sample ke haha. Tak tahu lah kalau boleh request kan masa order tu (memang ada ruang untuk tulis if nak request apa2). So uols boleh tengok dalam website dia untuk tengok bahan-bahan semulajadi Lush ni. Or youtube! Memang fresh ingredient!

1) Cinders 



Heat up your holidays with this sweet and spicy bomb inspired by fireside gatherings with family and friends. We combine crackling vegan popping candy with stimulating cinnamon leaf oil to recreate the warmth of the hearth. With a bath so inviting, you can skip the open fire and curl up with this fizzer instead.

2) Creamy Candy


Our bubble bars are very gentle, even for sensitive skin and Creamy Candy is no exception. Lay back into sweet, frothy, and fluffy bubbles that smell like delicate vanilla candies and cotton candy. In fact, you’ll feel like you were bathing in your favorite sweet shop. Our sweetest bubble selection, Creamy Candy is for those who love their bubbles bright pink and delightfully sugary. It's a combination of luxury bath melt and bubble bar, loaded with generous chunks of cocoa butter to melt and softly moisturize your entire body while you bathe

3) The comforter



When life is getting you down, crumble The Comforter under hot, running water for passionately purple water and creamy, comforting bubbles. This massive slice of vibrant fruitiness gives you the feeling of being enveloped in a warm hug and gently consoled by the friendly fruity aroma of a blackcurrant candy. It was created to bring a real sense of comfort to people, just like a real comforter would. Snuggle in, and stay undercover until you’re ready to face the world once again. Even better, each bar creates two baths of fruity comfort.

4) Rock Star



There’s nothing hard rock or heavy metal about this soap. We’re serious about soap, but not too serious not to love our pink sudser. It’s unabashedly a best-selling pop hit that everyone, boys and girls, can’t wait to get their hands on. While you may object otherwise, once you try our pink, vanilla-scented cream soap you’ll be singing a different tune. Scented with real vanilla (the gorgeous stuff that comes from pods, not labs), and decorated with soap stars embedded inside you’ll want to give Rock Star a regular rotation in the soap dish.
5) The Godmother

We know some of you out there use dish soap to wash your hands. Consider this bar of pink, candy sweetness your hand washing fairy godmother and make the switch! Much gentler than the stuff by the sink; our Godmother will charm and enchant your entire body with the famous Snow Fairy scent of bubble gum and candy floss. Our loyal fans and customers wanted a soap that smelled like our famous Snow Fairy shower gel, and we just couldn't say no. Care for your skin and satisfy your sweet tooth all in one wash!

Nanti Wa review selepas guna! Owh btw, bau dia taklah nyummmyyyy sangat! Macam gula hacks pun ado ;P Now, thay had Free Shipping if more than $200!!
2 comments on "Lush Singapore Haul (Online)"
  1. Saya pernah beli LUSH SG online ni. Masa saya beli tu dah siap pesan wrap betul-betul tapi tak juga. Ada yang pecah dan leaking. Sedih sangat sebab saya beli nak buat untuk hantaran kahwin. Mana yang selamat je dijadikan hantaran itu pun 2 jenis je daripada 6. Minta ganti rugi pun sama juga tu pun 2 benda je kena ganti. Teruk sangat! Sampai pun lebih seminggu mana tak rosak. Kira Wa bertuah beli LUSH kali ni kena wrap guna plastik. Masa saya beli tu langsung tiada plastik padahal dah pesan. Masa nak ganti rugi pun pesan yang sama tapi tak juga. Patut wrap dengan plastik lepas tu bubble wrap lagi. Baru la risiko pecah tu tak teruk. Macam LUSH kat USA baru la servis tip top! Kalau Wa sudi boleh baca entri saya pasal LUSH.

    ReplyDelete
  2. hiii :)

    in case you desire some LUSH products, just wanna share with you that my friend and I are opening orders for LUSH products :D we are students in Czech and I am going home soon. feel free to DM me on Instagram if you wanna know more details :D You will get the items between middle Dec-middle Jan.

    My instagram: hanis_amanina

    p/s - thanks to this post, it helps to remind myself to wrap properly all the orders I have so far :)

    ReplyDelete

EMOTICON
Klik the button below to show emoticons and the its code
Hide Emoticon
Show Emoticon
:D
 
:)
 
:h
 
:a
 
:e
 
:f
 
:p
 
:v
 
:i
 
:j
 
:k
 
:(
 
:c
 
:n
 
:z
 
:g
 
:q
 
:r
 
:s
:t
 
:o
 
:x
 
:w
 
:m
 
:y
 
:b
 
:1
 
:2
 
:3
 
:4
 
:5
:6
 
:7
 
:8
 
:9