Madison Scarf yang popular!

| On
10:36 PM

Madison Scarf by Sugarscarf
Just received my Madison Scarf by Sugarscarf today :) Exited gila nak try and I'm not a fan for this type of scarf. But it is nice to have in my collection. Wa rasa dahi tu jendul sangat haha. I love to try other colour tapi buat masa ni, nak try mahirkan selit-selit ala model tudung dulu. Wa punya anak rambut nampak sebab anak tudung dia bersilang macam tu, macam kelakar pun ada Y_Y Sumpah cantik collection Sugarscarf ni, Madison Classic dan Madison Satin memang attract Wa nak beli.

Btw, Sugarfscarf ada released Shawl Express Juliette (kalau tak silap) itu pun salah satu wishlist jugak sebab senang sarung dan tak perlu gosong sebab cotton/lycra. I'm planning to wear with top/blouse and jeans. If baju kurung macam tak kena right? Harga RM84 masa sale online 2-3 hari lepas. Wa pilih hitam sebab senang matching dengan baju. Muka terkeluar habis! Bulat haha.


Tudung Ariani
My favourite scarf/tudung adalah dari Ariani. Tak pernah pun shopping Ariani masa tak SALE! Hahah it's true. Sebab mahal, tunggu SALE baru mampu. Wa suka sebab kualiti awning tudung Ariani tu terletak saja pada kepala, dan muka. Nampak cantik dan kembang atau pun bulat bila kita pakai. Antara koleksi yang Wa suka chiffon silk plain ada layer. Suka kenakan dengan baju kurung if ada event. Pernah sekali SALE, beli 2 helai RM100. Jarang dapat harga tu. Banyak gambar Wa pakai tudung tu.

As for casual, Wa suka pakai tudung Ariani juga tapi yang bercorak. Selalunya masa SALE, harganya 3 helai RM100, cuma size agak kecil sikit dan kain cotton. Best dan selesa sebab if keluar pergi jalan-jalan berpeluh tu rasa selesa lagi. Corak-corak dia yang Wa suka abstract dan corak moden. Sometimes corak buah nenas pun ada! 







Yang lain, tudung syria, Wa lebih suka if pergi kerja or casual juga tapi jarang. Sama macam tudung bawal, ikut mood juga nak pakai. Yang pasti tudung ekspress macam Ariani or seumpanya memang pilihan Wa :) sebab tu bila Madison keluar rasa gatal je nak beli huhu sebab orang pemalas dan nak cepat macam Wa ni memang kena pakai gaya sarung! Apa favourite tudung uols! Dah try Madison ke? Wa teringin nak try pakai shawl satin, nampak orang pakai cantik!
1 comment on "Madison Scarf yang popular!"
  1. Hi salam kenal..B2b Jgk ye :)
    Madison mmg best kan :) tapi susah nak gantung hehe..

    ReplyDelete

EMOTICON
Klik the button below to show emoticons and the its code
Hide Emoticon
Show Emoticon
:D
 
:)
 
:h
 
:a
 
:e
 
:f
 
:p
 
:v
 
:i
 
:j
 
:k
 
:(
 
:c
 
:n
 
:z
 
:g
 
:q
 
:r
 
:s
:t
 
:o
 
:x
 
:w
 
:m
 
:y
 
:b
 
:1
 
:2
 
:3
 
:4
 
:5
:6
 
:7
 
:8
 
:9