Veil Tunang RM10 : Swarovski + Halfmoon

on
January 9, 2014
Phew, hectic day. Three days straight stay sampai malam kat office. Penat sangat sampai rasa tak mampu lagi nak buat kerja. Sedikit hiburan hati bila cek bonus Shaklee! Taklah banyak macam orang lain yang serius buat business ni. Atas kehendak kawan-kawan yang nak beli and Wa pun nak try, senang jadi ahli. Member happy, Wa happy. Alhamdulillah, sales almost RM1k. Ni pun sebab ramai kawan yang memang dah lama consume, aku je kedek-kedek baru nak cuba. InshaAllah, siapa berminat tu, boleh bagi harga best. Kita ni nak cuba, tapi tengok harga tak kena bajet, tak jadi nak cuba. Berbaloi ke cuba? Persoalan biasa, jadi, for me if first timer boleh PM, InshaAllah boleh bagi harga percubaan :) Jangan obses sangat yop! Relax sudah, buat research dulu. Tanya kawan, paling utama, nasihat doktor. InshaaAllah !

Back to the topic. Veil. Apakah veil? Ni dah macam karangan pulak. Just nak share pasal veil tunang yang lepas. Ada cerita sebelum ni beli sampai 4 helai jenis shawl halfmoon sebab nak matching warna baju. Susah nak cari dusty blue. Bila dah dusty dia nampak macam kelabu pula. Merata cari kat Bangi, akhirnya jumpa kat Jalan Tar, RM10. Puas hati, pejam mata je. Tak payah jahit manik. Sebab before ni beli plain, gigih gila tampal manik guna gam tembak, gara-gara malas jahit. Memang hari-hari tanggal haha. Impian terlaksana bila pergi survey kedai tampal manik Swarovski (sangattt) kat Warta. Jumpa satu kedai memang khas tampal manik, cari la yang dah siap susun just tekap kat shawl nanti. Ini lah hasil nya !

If tergantung camni lah rupanya

Manik tu sedia ada

Nampak tak beza warna?

Manik yang tampal

Kebetulan sangat jumpa warna yang kena manik ni, habis punggah kedai. Berapa? Agak menangis dengar RM60 tak silap, tapi bagi kurang dalam RM50 camtu. Veil punya pasal, memang bantut sikit pemikiran. Kenapa tak sewa? Hmm takda masa nak survey, masa tu memang suntuk sangat masa nak cari. Ada je benda lain. Pasni sumpah taknak DIY bagai ni, beli siap senang. 


Nampak sedikit di situ

Dah join Giveaway ?! Tengok Entry Lepas
Cepat masuk, simple and easy :)
+
Harga Member !
ESP - RM136 + Free Postage + Free Shaker
Set Kurus RM90 - Alfalfa/Herbalax + Leicthin
Terhad kepada 10 orang 
Istimewa jika anda bagi yang ingin tambah susu, kuruskan badan, kecantikan kulit!
Whatsapp : 012-3660408
Email : azwa.shaklee@gmail.com




2 comments on "Veil Tunang RM10 : Swarovski + Halfmoon"
  1. wow.. bertunang pun dah meriah camtu yer, nanti kawin mesti meriah lagi ;).. congrats

    ReplyDelete

EMOTICON
Klik the button below to show emoticons and the its code
Hide Emoticon
Show Emoticon
:D
 
:)
 
:h
 
:a
 
:e
 
:f
 
:p
 
:v
 
:i
 
:j
 
:k
 
:(
 
:c
 
:n
 
:z
 
:g
 
:q
 
:r
 
:s
:t
 
:o
 
:x
 
:w
 
:m
 
:y
 
:b
 
:1
 
:2
 
:3
 
:4
 
:5
:6
 
:7
 
:8
 
:9