Mini Pelamin Zaifie Zainal

on
January 25, 2014
Almost 2 months jadi tunangan orang, ada beza? Still tak percaya haha. Btw, I'm happy to share my mini pelamin masa tunang haritu. Actually memang dah lama aimed kat design Zaifie Zainal, simple dan glam gitu huhu. Wa suka design yang banyak glass dan simple.

Contoh yang Wa minat ;

Pelamin Saiful Sin

 Pelamin BeautyMe Wedding
www.facebook.com/beautyilmi

Pelamin Umie Aida

Sekali google jumpa Pelamin Zaifie Zainal ! Terus berkenan ! Terus whatsapp Kak Zai dan tanya harga. Alhamdulillah pelamin promo katanya. RM500. Harga asal bawah RM1k, tak ingat pula. Memang dalam bajet Wa. Itupun dia kata, stand depan tu dan lampu tak masuk. Terus setuju dan bayar deposit. Lega sangat. Btw, Zaifie Zainal selalu masuk Raikan Cinta, hosting by Hanis Zalikha. If korang follow IG or Facebook, memang banyak yang cantik2, plus baju dia memang design terkini. Gubahan hantaran dia memang cantik!!! Senang berurusan ZZ dan sangat cepat. Even hanya dalam telefon je. Tak pernah jumpa pun. And tak masuk butik. Wa bertunang hari Sabtu, Khamis dia pasang, Isnin die bukak. Team dia ramai, tak sampai 30 minit dah siap. Kalau ada rezeki, kahwin nanti nak continue lagi :)


Dan ini gambar bila transform dengan tema yang kita nak. dia akan tanya apa tema, dan warna bunga. Wa tanya juga baju biru ok ke kalau warna bunga pastel purple and blue, dia kata ok. Nanti kat resit dia akan tulis semua details. Tapi uols still kene cek okay. Tapi bila sampai terkejut tengok bunga dark purple..dan bukan pastel. Hmm risau sangat tak cantik. Bila hari tu berlangsung, tangkap gambar Alhamdulillah, warna baju tak tenggelam, sebab bunga tu dah bold. Hehe terserah pada yang pakar kan. Puas hati sangat, dan ramai yang puji ! :)))








Okay jumpa next entry,
Btw, jangan lupa join my beauty giveaway !! Klik gambar sebelah kanan ni.
Will end soon tau, jangan terlepas, Prize memang best.

Shaklee Free Postage untuk area Bangi, Serdang, Kajang, Putrajaya !!
PM me for cheaper price darling !

Lipstick Holder RM24 free postage
Will add more design soon :)

Da..
Be First to Post Comment !
Post a Comment

EMOTICON
Klik the button below to show emoticons and the its code
Hide Emoticon
Show Emoticon
:D
 
:)
 
:h
 
:a
 
:e
 
:f
 
:p
 
:v
 
:i
 
:j
 
:k
 
:(
 
:c
 
:n
 
:z
 
:g
 
:q
 
:r
 
:s
:t
 
:o
 
:x
 
:w
 
:m
 
:y
 
:b
 
:1
 
:2
 
:3
 
:4
 
:5
:6
 
:7
 
:8
 
:9